Om Landstræf

Landstræf er et lederarrangement, der afholdes hvert andet år. Det er et arrangement med plads til udfoldelse, udvikling og sjov, hyggeligt samvær med spejdervenner. Landstræf og Landsmøde adskiller sig ved, at på landsmøde gennemgår vi de politiske linjer i KFUM-Spejderne, ligesom der er valg til Hovedbestyrelsen. På Landstræf er der ingen beslutninger, der skal stemmes igennem, der er der kun fokus på fællesskab, udviklende leder-arbejde og inspiration til spejderarbejdet.


Formål

  • Gøre status over landsorganisationens strategiske indsatser
  • Skabe fællesskab på tværs af KFUM-Spejderne i Danmark
  • Fejre succeser


Mål

Landstræf skal indeholde programpunkter, hvor man kan sætte sit aftryk på KFUM-Spejderne i Danmark. Programpunkter som er fællesskabende på tværs af KFUM-Spejderne og programpunkter, hvor man kan lære nyt – og så skal det selvfølgelig indeholde en masse gode spejderaktiviteter.

Det tilstræbes, at programmet på Landstræf vægtes anderledes end Landsmødet, så de to arrangementer adskiller sig fra hinanden. Men at der stadig er en tydelig sammenhæng mellem Landsmødet og Landstræf.


Målgrupper

Primær målgruppe: Korpsets ledere og rovere fra 15 år og opefter.

Det vil altså sige, at hvis du er 15 år eller ældre, er du velkommen på Landstræf. Vi lover, at der er noget for alle aldersgrupper som ledere og rovere. Du kan f.eks deltage hvis du er:

  • Gruppeledelser som bruger Landstræf som en weekend med anerkendelse af ledergruppen
  • Rovere og ledere, som enten ønsker at blive klogere på KFUM-Spejderne eller deltager i Landstræf for at mødes med spejdervenner